Training 'Invloed op je leven' (https://zorgbelanggelderland.nl//agenda/bijeenkomsten-externen/2019/06/training-invloed-op-je-leven/)

11-06-2019

Training 'Invloed op je leven'

Wij bieden via de Buurtacademie Apeldoorn-Zuid een nieuwe training aan: ‘invloed op je leven’. In deze training gaat het erover wat u wilt, wat voor u belangrijk is en hoe u dit kunt bereiken.

De training start met een korte introductie over invloed hebben op je eigen leven. Vervolgens gaat u onderzoeken wat uw drijfveren zijn. Wat is voor u belangrijk? Daarna gaan we in op manieren hoe u mensen kunt beïnvloeden om te bereiken wat belangrijk is voor u. Tenslotte inventariseren we uw behoeftes om verder te leren over invloed hebben op je leven.

Deze training wordt twee keer gegeven: op dinsdag 11 juni van 15:00 tot 16:30 en op dinsdag 18 juni van 19:00 tot 20:30. Kosten bedragen slechts €3 inclusief koffie/thee. Dit is mogelijk gemaakt door sponsoring van de gemeente Apeldoorn en de provincie Gelderland. Aanmelden kan bij Gerjan van Engelenhoven: 06-38967130 of gerjan@zuiddoetsamen.nl.

Hieronder kunt u de flyer van deze training downloaden voor meer informatie.
   

Flyer training 'invloed op je leven'