Aanmelden Nieuwsbrief

De functies van BewonersOverlegOrganisaties in een veranderende samenleving (https://zorgbelanggelderland.nl//nieuws-en-agenda/kwaliteit-van-leven/2018/11/de-functies-van-bewonersoverlegorganisaties-in-een-veranderende-samenleving/)

14-11-2018

De functies van BewonersOverlegOrganisaties in een veranderende samenleving

Avond voor bewoners, gemeenten, provincie en organisaties die werken met en voor bewoners.

De Leefbaarheidsalliantie Gelderland houdt op woensdagavond 14 november van 20.00 tot 22.00 uur een interessante avond voor bewoners, gemeenten, provincie en organisaties die werken met en voor bewoners. De bijeenkomst vindt plaats op Landgoed Hotel Avegoor, Zutphensestraatweg 2 te Ellecom.  Komt u ook?

In onze snel veranderende samenleving bepalen bewoners steeds meer wat zij van belang vinden voor de leefbaarheid in hun eigen leefomgeving. De functies van BewonersOverlegOrganisaties tegen de achtergrond van bewonersparticipatie en andere hedendaagse maatschappelijke ontwikkelingen staan deze avond centraal. Naast een inleiding door Professor Tine de Moor van Institutions for Collective Action (Universiteit Utrecht), is er veel aandacht voor de vertaling hiervan naar de dagelijkse praktijk van de organisaties.

Belangstelling?
Lees hier meer en meld u aan!