Aanmelden Nieuwsbrief

Inloopbijeenkomst 'Putten voor Iedereen' (https://zorgbelanggelderland.nl//nieuws-en-agenda/kwaliteit-van-leven/2019/06/inloopbijeenkomst-putten-voor-iedereen-(1)/)

26-06-2019

Inloopbijeenkomst 'Putten voor Iedereen'

 Voor alle bewoners van Putten (met en zonder beperking)

Woensdag 26 juni 2019 tussen 17.00 en 19.30 uur in Stroud

De gemeente werkt samen met haar inwoners, de Participatieraad, Welzijn Putten en Zorgbelang Inclusief aan de inclusieagenda. De inclusieagenda is een plan om ervoor te zorgen dat íedereen (óók mensen met een beperking) mee kan doen in Putten.

Op woensdag 26 juni zijn alle inwoners van Putten (met en zonder beperkingen), raadsleden, ondernemers, professionals in zorg en welzijn en beleidsadviseurs uitgenodigd om met ons in gesprek te gaan over de thema’s Wonen, Toegankelijkheid, Vervoer en Meedoen. 

Meer informatie
Voor meer informatie over de bijeenkomst, kunt u hier de uitnodiging bekijken.