Aanmelden Nieuwsbrief

Informatiebijeenkomst niet-aangeboren hersenletsel (https://zorgbelanggelderland.nl//nieuws-en-agenda/meedoen-in-tijden-van-corona/2018/05/informatiebijeenkomst-niet-aangeboren-hersenletsel/)

12-05-2018

Informatiebijeenkomst niet-aangeboren hersenletsel

Zorgorganisatie Siza opent een nieuw expertisecentrum voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH) in Groenlo. Een al eerder gestart behandelcentrum in Terborg bleek zo succesvol dat Siza nu een groter deel van de Achterhoek gaat bedienen.  

In mei is er een bijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst staan we stil bij het herkennen van hersenletsel, maar ook bij de betekenis en gevolgen van hersenletsel voor de persoon zelf en zijn/haar naaste omgeving. Ook vertellen we over de diensten die het Regionaal Expertisecentrum NAH biedt. De behandel- en begeleidingsaanpak Hersenz, waar we bij Siza mee werken, biedt handvatten en hulpmiddelen om het leven met hersenletsel gemakkelijker te maken. Komt u ook langs?

Wanneer
op zaterdag 12 mei

Hoe laat
van 10.00 tot 12.00 uur

Waar
Regionaal Expertisecentrum NAH Doetinchem
De Molenberg, Ziekenhuisstraat 14
7141 AN Groenlo

Meer informatie 
Ine Peters, behandelaar Siza: 06 - 13321072 of ine.peters@siza.nl