Aanmelden Nieuwsbrief

Maak kennis met Gebarentaal (https://zorgbelanggelderland.nl//nieuws-en-agenda/meedoen-in-tijden-van-corona/2019/02/maak-kennis-met-gebarentaal/)

11-02-2019

Maak kennis met Gebarentaal

Logo Voorall Academie

Om Hagenaars met een beperking nog beter te ondersteunen, biedt Voorall de Voorall Academie: {ver}STERK jezelf. Mensen met een beperking en vrijwilligers kunnen gratis deelnemen aan inspirerende workshops om o.a. de eigen kracht te ontdekken.

In Nederland zijn circa 1.3 miljoen mensen die niet alles kunnen horen. Dat is ongeveer 1 op de 12 mensen. Circa 475.000 mensen ondervinden in het dagelijks leven hinder van hun gehoorverlies en ongeveer 10.000 tot 13.000 mensen zijn doof of zwaar slechthorend. Om met deze laatste groep te kunnen communiceren, kan in veel gevallen gebruik worden gemaakt van gebarentaal.

Zou je kennis willen maken met Gebarentaal? Gewoon uit nieuwsgierigheid of omdat je bijvoorbeeld iemand kent die slechthorend of doof is. Je kunt je dan aanmelden voor een hele cursus, maar je kunt ook eerst één van de vier workshops volgen bij de Voorall Academie (in samenwerking met Koninklijke Kentalis). Een workshop is uiteraard niet voldoende om gebarentaal volledig onder de knie te krijgen, maar het is wel een goede start! Ben je erbij?

Wanneer?

Ochtend
- Maandag 11 februari
- Maandag 18 februari
- Maandag 11 maart 

Middag
- Maandag 11 maart

Exacte tijden volgen na aanmelding!

Locatie

Kantoor Voorall, Van Diemenstraat 196, Den Haag

Doe je mee?

Schrijf je in door een mailtje te sturen naar info@voorall.nl of te bellen naar
070 – 365 52 88. Wees er snel bij, want er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.