Aanmelden Nieuwsbrief

MijnBlik als gesprekshulp voor patiënten met COPD en hartfalen (https://zorgbelanggelderland.nl//over-zorgbelang/vrijwilligers-gezocht/mijnblik-als-gesprekshulp-voor-patiënten-met-copd-en-hartfalen/)

Gezocht: patiënten met COPD en/of hartfalen die toolbox met gesprekshulpen willen testen (wonend in de Achterhoek en Zutphen)

Mijnblik 9E5e2459 Ed0c 4E31 8A16 547A91fcc762 Thumb1024 1

Om patiënten en hun naasten te ondersteunen in het verwoorden van hun vragen en dat wat voor hen belangrijk is, is MijnBlik ontwikkeld. 

MijnBlik is een toolbox met gesprekshulpen. Om te weten te komen wat patiënten hiervan vinden zijn de initiatiefnemers op zoek naar patiënten met COPD en/of hartfalen die MijnBlik willen uitproberen en willen vertellen wat ze ervan vinden. Ook naasten kunnen meedoen. 

Meer informatie of aanmelden?
Heeft u interesse of wilt u meer informatie ontvangen? Meldt u dan aan via mijnblik.agz@saxion.nl of bel 06-12463675.
De sluitingsdatum is 15 februari 2021.

MijnBlik is een blik met gesprekshulpen die zijn verdeeld in vier onderwerpen, passend bij de behoeften van zorgvragers en naasten:

1.Ik wil vertellen wat mij nu bezighoudt
2.Ik wil weten welke vragen ik kan stellen
3.Ik wil meepraten over de zorg of behandeling
4.Ik wil de toekomst bespreken

Elke onderwerp bevat een serie kaarten en elke kaart verwijst naar een website waar de gesprekshulp te vinden is.

MijnBlik is ontwikkeld samen met patiënten, naasten, Netwerken Palliatieve zorg in de regio Achterhoek, Zorgbelang Inclusief, Hogeschool Windesheim en Saxion en VIT Hulp bij Mantelzorg.