Aanmelden Nieuwsbrief

Denken, Delen, Doen! (https://zorgbelanggelderland.nl//participatie-in-de-langdurige-zorg/trainingen/denken,-delen,-doen!/)

Vragen?

Projectcoordinator Senior projectleider Antoinette Meys Meer weten over deze training en het effect ervan op uw organisatie? Neem dan contact met mij op. Neem contact op

Wie en wat?
De methode ‘Denken, Delen, Doen!’ is bedoeld voor beroepskrachten, beleidsmedewerkers en cliëntenraden die bij het vormen van beleid gebruik willen maken van de kennis en kracht van cliënten en/of hun vertegenwoordigers.

Hoe?
In een training van twee dagdelen leren deelnemers te werken met de methode; een gestructureerde, creatieve manier om cliënten en verwanten effectief te betrekken bij een vraagstuk. De training biedt tools om gesprekken te begeleiden en te brainstormen over een specifiek thema. Daarnaast is er aandacht voor het organiseren van plannen en projecten waar iedereen enthousiast van wordt.

Wat kun je ermee?
Met de methode ‘Denken, Delen, Doen!’ kun je een groep verschillende mensen op een gelijkwaardige manier laten brainstormen. Met als resultaat: actieve deelnemers die zich eigenaar voelen van een vraagstuk en dit met elkaar willen oplossen.