Aanmelden Nieuwsbrief

De Regionale Zorg voor Jeugd Award (https://zorgbelanggelderland.nl//participatie-jeugd/medezeggenschap/de-regionale-zorg-voor-jeugd-award/)

Vragen?

Projectcoordinator Projectleider Hellen Houterman Bel of mail me gerust!
06 426 91 080 Neem contact op

Wie en wat?
De Regionale Zorg voor Jeugd Award is echt een mensenprijs. Iedereen kan een vrijwilliger of beroepskracht aanmelden. Mensen die iets bijzonders betekenen voor kinderen, jongeren en gezinnen met opvoed- of opgroeiproblemen. Een jury beoordeelt alle aanmeldingen, kiest genomineerden en de uiteindelijke winnaars.

Hoe?
Er zijn twee categorieën: professionals en vrijwilligers. De award is afgeleid van de Gelderse JeugdZorg Award, die al veel bijzondere medewerkers over het voetlicht bracht. De prijs bestaat uit een geldbedrag om te besteden aan een project, activiteit of voorziening. Van de uitreiking maken we een feest.

Wat kun je ermee?
De Regionale Zorg voor Jeugd Award is een bijzondere manier om medewerkers te bedanken voor hun inzet, om hulpverleners en vrijwilligers te inspireren en om te ontdekken wat cliënten waarderen in professionals en vrijwilligers. De Regionale Zorg voor Jeugd Award genereert bovendien positieve media-aandacht voor wat goed gaat!