Aanmelden Nieuwsbrief

Pizzameeting of Tea for Two (https://zorgbelanggelderland.nl//participatie-jeugd/participatiemethodieken/pizzameeting-of-tea-for-two/)

Vragen?

Projectcoordinator Projectleider Hellen Houterman Bel of mail me gerust!
06 426 91 080 Neem contact op

Pizzameeting of Tea for Two pagina                         Pizzameeting of Tea for Two pagina 2

Wie en wat?
Beroepskrachten of beleidsmakers gaan in gesprek met ouders en jongeren. Ze eten daarbij pizza of drinken samen thee. Het is een ontmoeting in een relaxte sfeer die uitnodigt om ervaringen uit te wisselen.

Hoe?
Samen eten of theedrinken is gezellig en niet zo formeel. Het is vooral prettig voor mensen die in een debat of discussie niet tot hun recht komen. In een ontspannen sfeer voelen zij zich meer op hun gemak en zullen ze eerder vertellen hoe zij ergens over denken. Een onafhankelijk gespreksleider begeleidt de bijeenkomst.

Wat kun je ermee?
Deze opzet biedt de mogelijkheid om ook met een moeilijk te bereiken groep in gesprek te gaan. Zo kun je ook hun ervaringen en kijk op zaken meenemen in beleid. Voorwaarden zijn: een gezellige plek, ontspannen setting, goede pizza of lekkere thee. Eventueel kun je afsluiten met een impressie van alle ervaringen of met het inventariseren van waardevolle tips.