Promoteam Mijnkwaliteitvanleven.nl in Ziekenhuis Rijnstate in Arnhem! (https://zorgbelanggelderland.nl//persberichten/promoteam-mijnkwaliteitvanlevennl-aanwezig-in-rijnstate!/)

Op donderdag 14 april is er van 9.30 tot 15.00 uur een promoteam van Mijnkwaliteitvanleven.nl aanwezig in de centrale hal van Ziekenhuis Rijnstate in Arnhem. Mijnkwaliteitvanleven.nl is een landelijk initiatief dat laat zien waar goede zorg om draait, juist nu er veel in de zorg verandert. 

Online vragenlijst
Door twee keer per jaar de online vragenlijst in te vullen, brengt u in beeld wat voor u belangrijk is. De vragen gaan over uw persoonlijke situatie, uw mogelijkheden en beperkingen. Hoe u uw gezondheid ervaart en hoe u de zorg en leefomgeving waardeert. 

U kunt meedoen aan Mijnkwaliteitvanleven.nl als:
• u een chronische ziekte of beperking heeft;
• u merkt dat uw leven verandert nu u ouder wordt;
• u als mantelzorger zorgt voor uw kind, partner, een ander familielid of bekende.

Aanmelden
U kunt zich aanmelden bij Mijnkwaliteitvanleven.nl. Nadat u uw e-mailadres heeft ingevuld, ontvangt u de vragenlijst per mail.

Grootschalig onderzoek
Door de vragenlijst van Mijnkwaliteitvanleven.nl in te vullen, draagt u bij aan een landelijk onderzoek om de zorg te verbeteren. Uw naam en e-mailadres worden losgekoppeld van uw antwoorden voordat deze voor onderzoek gebruikt worden. Mijnkwaliteitvanleven.nl analyseert situaties en ervaringen per gemeente, per regio en landelijk. De anonieme resultaten brengen zij onder de aandacht bij beleidsmakers, gemeenten en zorgorganisaties.

Mijnkwaliteitvanleven.nl is een initiatief van Patiëntenfederatie NPCF in samenwerking met Mezzo, Per Saldo, Zorgbelang Nederland, PCOB en NOOM.

Promoteam
Het promoteam helpt u deze dag graag bij het beantwoorden van uw vragen en het invullen van de online vragenlijst.