Aanmelden Nieuwsbrief

Brede Toegankelijkheid. Wat houdt het in? Test het zelf. (https://zorgbelanggelderland.nl//publicaties/2018/06/publicatie-brede-toegankelijkheid-wat-houdt-het-in-test-het-zelf/)

Brede Toegankelijkheid. Wat houdt het in? Test het zelf.

Deze publicatie is vooral bedoeld voor bestuurders van dorps- en wijkraden en beheerders van gemeenschapshuizen.

Gemeenschapsvoorzieningen toegankelijk maken voor iedereen? Dat kan nu. Een testpanel van ervaringsdeskundigen komt op bezoek bij dorpshuizen of wijkcentra. Het panel bekijkt de locatie op alle onderdelen van brede toegankelijkheid en geeft aan wat al goed is en wat beter kan. Zorgbelang Gelderland stelt na afloop van het bezoek een verbeterplan op: ”Meedoen in het dorpshuis/wijkcentrum”. Ook wordt meegedacht over de uitvoering van het plan. Meedoen in de samenleving door iedereen, een inclusieve samenleving, staat centraal.

Auteur Leefbaarheidsalliantie Gelderland Uitgever Leefbaarheidsalliantie Gelderland Datum 17-06-2018
Download Brede Toegankelijkheid