Aanmelden Nieuwsbrief

Beïnvloeding - Samen sta je sterker (https://zorgbelanggelderland.nl//publicaties/2018/12/beïnvloeding-samen-sta-je-sterker/)

Beïnvloeding - Samen sta je sterker

Om invloed uit te oefenen binnen uw gemeente is samenwerken belangrijk. Er is steeds vaker sprake van beleid dat meer doelgroepen tegelijk aangaat. De kans dat uw standpunt of advies wordt meegenomen bij het nemen van een beslissing is dan ook groter als u namens meerdere partijen spreekt. Natuurlijk zijn er nog meer voordelen van samenwerking. Zo heeft u samen meer mogelijkheden om knelpunten te onderzoeken en kunt u gebruikmaken van elkaars specifieke kennis. Maar hoe werkt u effectief samen? Wat zijn belangrijke punten waar u op moet letten? Zie PDF.

Auteur Zorgbelang Zuid-Holland Uitgever Zorgbelang Inclusief Datum 03-12-2018
Download Beïnvloeding: Samen sta je sterker