Aanmelden Nieuwsbrief

Voor burgers (https://zorgbelanggelderland.nl//voor-burgers/)

Zorgbelang voor burgers

Zorgbelang komt op voor iedereen die te maken heeft met zorg, welzijn en leefbaarheid. Wij helpen u verder bij vragen of klachten over zorg. U kunt deelnemen aan trainingen en workshops en u uw mening laten gelden door deel te nemen aan ons ZorgbelangPanel. 
Adviespunt -afbeeldingburgers

Adviespunt
Voor vragen of klachten over zorg kunt u terecht bij ons Adviespunt Zorgbelang. Bij ons adviespunt geven wij informatie, advies en ondersteuning over hoe u uw zorg kunt regelen. 

Ons E-panel
Via online enquêtes maken wij snel inzichtelijk hoe patiënten over verschillende onderwerpen denken en waar het beter kan. Ook u kunt deelnemen aan deze enquêtes.
Ongeveer 6 keer per jaar krijgt u een enquête via e-mail toegestuurd. U bepaalt per enquête of u meedoet. Niks is verplicht en anoniem deelnemen is mogelijk. 

Trainingen en workshops
Wij geven trainingen en workshops voor patiënten- en belangenorganisaties, vrijwilligers en actieve burgers die betrokken zijn bij zorg, welzijn én leefbaarheid. 

Leefbaarheid in uw omgeving
Naast zorg en welzijn werken wij ook aan de leefbaarheid voor burgers. Dit doen wij vanuit de Leefbaarheidsalliantie Gelderland. Heeft u een idee voor de leefbaarheid in uw omgeving? En wilt u hier graag samen met anderen aan werken? Dan staat de Leefbaarheidsalliantie Gelderland voor u klaar.