Terug naar overzicht
19 juni 2024
14:00
Akoesticum Ede

Save the date!

Wanneer
Woensdag19 juni 2024
Hoe laat
14.00-17.30 uur
Locatie
Akoesticum Ede
Organisatie
Menzis in samenwerking met Zorgbelang Inclusief
Voor wie
Iedereen die wil horen hoe de toekomst in de zorg eruit zal zien in de Gelderse Vallei of hier zelf ideeën over heeft.

Voor Uitnodiging Menzis Wouter Bos

Meer informatie en aanmelden

Interesse?
Zet deze bijeenkomst nu alvast in uw agenda!
We hebben ruimte voor maximaal 60 mensen, en vol=vol.
Aanmelden kan via dit aanmeldformulier.

Heeft u problemen met het invullen van het formulier, dan kunt u bellen met Jennifer van Leur, telefoonnummer 088 929 4043.

Achtergrondinformatie

In de Gelderse Vallei zal de zorg behoorlijk veranderen. Het aantal mensen in de regio dat zorg nodig heeft, neemt toe. En dat terwijl het aantal mensen dat werkt in de zorg, juist afneemt. Dat brengt uitdagingen met zich mee. Of u nu een inwoner van de regio bent, een zorgverlener of voor een gemeente werkt: de kans is groot dat u - nu of in de toekomst – hier iets van gaat merken. Daarom willen we samen met u nadenken over hoe de toekomst van de zorg in onze regio eruit kan zien. Hoe kunnen we van onze regio een zorgzame samenleving maken?

In gesprek met Wouter Bos
Wij nodigen u van harte uit hierover in gesprek te gaan met Wouter Bos. Hij is de voormalig minister van Financiën, oud-zorgbestuurder en tegenwoordig voorzitter Raad van Bestuur van Menzis. Bespreek uw beeld van de zorg in de toekomst. Leer meer over de inspanningen en keuzes van de zorgpartijen en gemeenten in de regio. Verplaats je in de toekomst en bespreek ideeën hoe we dan slim om kunnen gaan met zorg.