Terug naar overzicht
19 september 2022
10:30
Onderzoeksinstituut Nivel in Utrecht

Waarom en voor wie?

Patiënten moeten erop kunnen vertrouwen dat zij goede zorg ontvangen. Daarom wil Ambulancezorg Nederland inzicht krijgen in welke ideeën burgers over de ambulancezorg hebben. Daarom organiseert het onderzoeksinstituut Nivel een bijeenkomst om over thema’s zoals samen beslissen, tevredenheid van patiënten en samenwerking in de ambulancezorg in gesprek te gaan. Hiervoor zijn wij voor Nivel op zoek naar 15 mensen zonder ervaring met zorgverlening door een ambulance en afkomstig uit de regio’s Groningen, Utrecht, Gelderland Midden en Zuid Holland Zuid.

Ambulance

Lijkt het u leuk om met ons mee te denken?

De bijeenkomst vindt plaats op maandag 19 september 2022 van 10:30-15:30 uur bij het onderzoeksinstituut Nivel in Utrecht.
Graag willen wij u uitnodigen voor deze bijeenkomst.

Vergoeding
Wanneer u deelneemt aan deze bijeenkomst krijgt u een vergoeding van 50 euro in de vorm van (VVV) cadeaubonnen. Uiteraard worden ook uw reiskosten vergoed. Daarnaast wordt er voor eten en drinken tijdens de bijeenkomst gezorgd.

Aanmelden of vragen
Wilt u zich aanmelden, dan kunt u contact opnemen met Karin Kalthoff van Zorgbelang Inclusief (karinkalthoff@zorgbelanginclusief.nl).
Heeft u vragen dan kunt contact opnemen met Jamie van Someren (j.vansomeren@nivel.nl) of Nanne Bos (n.bos@nivel.nl), onderzoekers bij het Nivel.

Wij horen graag vóór 30 augustus 2022 of u wilt deelnemen.