Terug naar overzicht
22 september 2022
19:30
Speciaal voor Gelderse verenigingen

Maak je ledenbestand groter!

Ken je dat? Je hebt een prachtige vereniging, mooie activiteiten en talloze ideeën. Maar het ledenbestand wordt kleiner en nieuwe leden zijn moeilijk te vinden.

Activiteiten komen lastig van de grond omdat er niet genoeg organisatiekracht is en de ALV trekt slechts een handjevol mensen. De leden die er wel zijn, maken vooral gebruik van de voordelen van het lidmaatschap, maar zijn weinig betrokken.
Daar gaan we wat aan doen! 

Leden Werven

De bijeenkomsten

De Leefbaarheidsalliantie organiseert twee rondes van bijeenkomsten speciaal voor verenigingen in Gelderland. Samen gaan we aan de slag met het doel meer leden meer te betrekken bij jullie vereniging. Naast informatie en inspiratie stel je in de eerste bijeenkomst een actieplan voor jullie eigen vereniging op. In de tweede bijeenkomst blikken we hierop terug én delen we tips om het nóg leuker te maken.

De bijeenkomsten worden op verschillende plekken georganiseerd zodat er altijd een plekje bij jou in de buurt is.

Praktisch
Donderdag 22 september: BMV Mariënvelde

Dinsdag 27 september: Kulturhus Epe

Maandag 3 oktober: Dorpshuis IJzendoorn

Iedere bijeenkomst begint om 19:30 uur met de inloop. De duur is van 19:45 tot 21:45 uur.

Interesse?
Meld je dan snel hier aan. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar. We vragen je om namens je vereniging als duo aan te melden, want samen weet je meer dan alleen. Aanmelden  kan tot 13 september.

Download hier de flyer en stuur 'm door naar andere belangstellenden.