Terug naar overzicht
26 juni 2024
14:00
Slochterenweg 40, 6835 DX Arnhem

Slimme hulpmiddelen

Heeft u een mobiele telefoon? Videobelt u wel eens met familie of vrienden? Of regelt u wel eens online bankzaken? Dit zijn allemaal toepassingen die het leven makkelijker kunnen maken. Zo bestaan er ook slimme hulpmiddelen die verlichting kunnen bieden bij het zorgen voor uw naaste. Bijvoorbeeld doordat u uw naaste met een gerust gevoel thuis kunt laten zodat u er zelf even tussenuit kunt. Of ter ondersteuning bij het huishouden. Voor nu of voor in de toekomst.

Mantelzorg Verlichten

Themabijeenkomst 'Verlichten van mantelzorg met technologische hulpmiddelen'

MVT Arnhem organiseert op woensdag 26 juni 2024 van 14.00 tot 16.00 uur een (gratis) themabijeenkomst over de inzet van technische hulpmiddelen. Voor alle mantelzorgers/naasten die zo lang mogelijk zelfstandig en veilig willen blijven wonen of ontlast willen worden in de thuissituatie met diegene aan wie ze mantelzorg verlenen.

Vilans en Attent zorg en behandeling vertellen over het aanbod in Arnhem en hoe het werkt. Natuurlijk is er ruimte om verschillende slimme hulpmiddelen uit te proberen. Het maakt niet uit of u nieuw bent in de wereld van technologie of al vertrouwd bent met verschillende toepassingen. U bent van harte welkom voor een leerzame en inspirerende middag of u nu mantelzorger bent of mantelzorger wordt.

Datum en tijd
Woensdag 26 juni van 14.00 tot 16.00 uur
Locatie
MVT Arnhem, Slochterenweg 40, 6835 DX Arnhem (Vredenburg).
Parkeren is gratis. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Aanmelden en meer informatie
Aanmelding via Themabijeenkomst: Technologische hulpmiddelen (mvtarnhem.nl)
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Leny van Rooijen, adviseur informele zorg via info@mvtarnhem of bel 026-370354.