Aanmelden Nieuwsbrief

Uw mening telt: focusgroep 'Patiëntgerichter maken Spoedeisende Hulp (SEH)' (https://zorgbelanggelderland.nl//nieuws-en-agenda/kwaliteit-van-leven/2018/04/uw-mening-telt-focusgroep-patiëntgerichter-maken-spoedeisende-hulp/)

30-04-2018

Uw mening telt: focusgroep 'Patiëntgerichter maken Spoedeisende Hulp (SEH)'

Uw mening telt: focusgroep 'Patiëntgerichter maken Spoedeisende Hulp (SEH)'

Op maandag 30 april 2018 organiseren wij tussen 14.30 en 16.30 uur een focusgroep over Spoedeisende Hulp (SEH). De bijeenkomst vindt plaats bij Zorgbelang Gelderland | Utrecht, Weerdjesstraat 168 6811 JH Arnhem

We willen graag ervaringen ophalen van mensen die ervaring hebben met de spoedeisende hulp. Met als doel om verbeterpunten voor de SEH op te stellen. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via ozlemozasik@zorgbelanggelderland.nl  
De deelnemers ontvangen een cadeaubon en reiskostenvergoeding.

Achtergrond
De spoedartsen van de afdelingen SEH in de ziekenhuizen willen graag hun spoedzorg verbeteren. Daarbij willen ze patiënten-ervaringen betrekken.
Wat heeft u als bezoeker van een SEH afdeling als goed ervaren en wat kan volgens u verbeterd worden in de spoedzorg?
Uw ervaringen worden meegenomen om de spoedzorg patiëntgerichter te maken en ook de kwaliteit van spoedzorg te verbeteren.

Wie zoeken wij?
Patiënten en/of hun naasten die de spoedafdeling van een ziekenhuis (SEH) hebben bezocht. Bij voorkeur in de regio Nijmegen/Arnhem e.o.
U wilt graag uw ervaringen in een kleine groep (8-10 mensen) delen en actief meedenken over hoe de kwaliteit van deze spoedzorg verbeterd kan worden én meer patiëntgericht.
Het groepsgesprek vindt plaats onder begeleiding van Marion Reinartz van Zorgbelang Gelderland|Utrecht als onafhankelijke gespreksleider.
Als deelnemer ontvangt u een cadeaubon en reiskostenvergoeding.

Meer informatie of aanmelden
Heeft u ervaring, tijd en interesse om mee te praten over spoedzorg in SEH’s of wilt u meer weten?  Neem dan contact op met Özlem Özasik van Zorgbelang Gelderland | Utrecht. ozlemozasik@zorgbelanggelderland.nl 

Samenwerking
In dit project werkt Zorgbelang samen met Patiëntenfederatie Nederland en de Vereniging van Spoedeisende Hulp Artsen (VNSHA).