Aanmelden Nieuwsbrief

Praat mee over uw wijk: de Stationsbuurt in Arnhem! (https://zorgbelanggelderland.nl//nieuws-en-agenda/kwaliteit-van-leven/2018/08/praat-mee-over-uw-wijk-de-stationsbuurt-in-arnhem!/)

20-08-2018

Praat mee over uw wijk: de Stationsbuurt in Arnhem!

Laat uw mening horen!

Praat mee over uw wijk: de Stationsbuurt in Arnhem!

Hoe ervaart u het leven, wonen en werken in de Stationsbuurt?
Wat zijn uw wensen en dromen voor de buurt?
Wat wilt u zelf bijdragen om die droom waar te maken?

Zorg Verandert, Zorgbelang Gelderland en DrieGasthuizenGroep organiseren in augustus 2018 vier bijeenkomsten over leven, wonen en werken in de Stationsbuurt (brede omgeving van de Coehoornstraat). De buurt is in ontwikkeling en als bewoner, ondernemer, student, beleidsmedewerker of in welke rol dan ook, heeft u vast ideeën die de moeite waard zijn om te delen en waar te maken. Dat kan alleen door elkaar te kennen en die ideeën met elkaar te delen!

Het gesprek vindt in dialoogvorm plaats, onder leiding van een onafhankelijke gespreksbegeleider. Dat wil zeggen dat er spelregels gelden, dat we praten vanuit gelijkwaardigheid en vanuit onszelf en dat iedereen aan bod komt.

Vier bijeenkomsten
U bent van harte uitgenodigd om in gesprek te gaan over hoe we de buurt samen mooier en beter kunnen maken. U kunt kiezen uit de volgende mogelijkheden en data:

Een dialoog voor iedereen (inwoners, ondernemers, gemeente, woningbouwstichting, zorgmedewerkers, beleidsadviseurs, projectmedewerkers, studenten, enzovoorts).

  • Maandag 20 augustus van 19.00 -21.00 uur 
  • Dinsdag   28 augustus van 19.00 -21.00 uur            


Een dialoog voor 55-plussers van de buurt

  • Woensdag 22 augustus van 10.30 -12.30 uur
  • Donderdag 30 augustus van 13.30 – 15.30 uur


Locatie voor alle bijeenkomsten
: Zorgbelang - In de Weerd, Weerdjesstraat 168 Arnhem. U mag aan meer dan één bijeenkomst deelnemen!

Aanmelden
Om zeker te zijn van een plek is aanmelden verplicht. Bel naar het klantcontactcentrum van DrieGasthuizenGroep, Tel: 026 – 35 494 15 of mail naar: Ria.Beverdam@driegasthuizengroep.nl

Meer informatie?
Wilt u meer weten? Mail naar: AntoinetteMeys@zorgbelanggelderland.nl of bel 026- 384 28 52.