Aanmelden Nieuwsbrief

Denk mee over ambulancezorg (https://zorgbelanggelderland.nl//nieuws-en-agenda/kwaliteit-van-leven/2019/2020/02/meedenken-over-ambulancezorg/)

06-02-2020

Denk mee over ambulancezorg

Lijkt het u leuk om met ons mee te denken over belangrijke thema’s in de ambulancezorg, ook als u geen ervaring heeft met ambulancezorg? Dan nodigen wij u graag uit!

Patiënten moeten erop kunnen vertrouwen dat zij goede zorg ontvangen. Daarom wil Ambulancezorg Nederland inzicht krijgen in welke ideeën burgers over de ambulancezorg hebben. Daarom organiseert het onderzoeksinstituut Nivel een bijeenkomst om over thema’s zoals samen beslissen, tevredenheid van patiënten en samenwerking in de ambulancezorg in gesprek te gaan. Hiervoor zijn wij op zoek naar 15 mensen zonder ervaring met zorgverlening door een ambulance.

Lijkt het u leuk om met ons mee te denken?
De bijeenkomst vindt plaats opdonderdag 6 februari 2020 van 10:30-15:30 bij het onderzoeksinstituut Nivel in Utrecht. Graag willen wij u uitnodigen voor deze bijeenkomst.

Vergoeding

Wanneer u deelneemt aan deze bijeenkomst krijgt u een vergoeding van 50 euro in de vorm van (VVV) cadeaubonnen. Uiteraard worden ook uw reiskosten vergoed. Daarnaast zorgen we voor eten en drinken tijdens de bijeenkomst.

Aanmelden of vragen
Wilt u zich aanmelden of heeft u vragen dan kunt u contact opnemen met Karin Kalthoff: 088 - 9294038 of karinkalthoff@zorgbelanginclusief.nl