Aanmelden Nieuwsbrief

Symposium Inclusie Putten (https://zorgbelanggelderland.nl//nieuws-en-agenda/kwaliteit-van-leven/2020/01/symposium-inclusie-putten/)

30-01-2020

Symposium Inclusie Putten

Putten voor iedereen! 

Wat bakt u van inclusie?
Het VN-verdrag Handicap heeft als doel het bevorderen, beschermen en waarborgen van de mensenrechten van mensen met een beperking. Om dit in de gemeente Putten vorm te geven is een inclusiepanel in het leven geroepen. Het inclusiepanel zet zich in voor een inclusiever Putten en werkt samen met gemeente, verenigingen, professionals en ondernemers aan de inclusieagenda.

Het Inclusie symposium op 30 januari 2020 van 14.00 tot 18.00 uur bij Stroud in Putten, geeft u de gelegenheid kennis te maken met het Puttense inclusiepanel. U kunt meteen ook meedenken met het panel en over de agenda. En om inspiratie op te doen voor uw eigen situatie, want inclusie raakt iedereen en alle levensgebieden!

Programma
Dit gaan we doen door te koken met Jan Troost! Welke ingrediënten zijn nodig om met het VN-verdrag aan de slag te gaan? Tijdens deze interactieve middag gaan we in gesprek met het inclusiepanel en de gemeente Putten over hun plannen en ambities voor inclusie in Putten. Ook gaan we aan tafel met verenigingen en ondernemers die het goede voorbeeld geven. Tot slot gaat u natuurlijk ook zelf aan de slag met voornemens voor meer inclusie in 2020.

Wat bakt u eigenlijk van inclusie?
Bent u een professional in de zorg of welzijn, een bestuurder bij de gemeente, raadslid of ambtenaar, heeft u een beperking, bent u lid van een vereniging of kerk, werkt u op een school, bent u ondernemer of om een andere reden geïnteresseerd? Geef u dan op via de aanmeldlink Aanmelden Putten voor iedereen! Of door een mailtje te sturen naar FennieMassen@zorgbelanginclusief.nl!