Aanmelden Nieuwsbrief

Werk combineren met mantelzorg, hoe blijf je in balans? (https://zorgbelanggelderland.nl//nieuws-en-agenda/meedoen-in-tijden-van-corona/2019/02/werk-combineren-met-mantelzorg,-hoe-blijf-je-in-balans/)

07-02-2019

Werk combineren met mantelzorg, hoe blijf je in balans?

Logo Voorall Academie

Om Hagenaars met een beperking nog beter te ondersteunen, biedt Voorall de Voorall Academie: {ver}STERK jezelf. Mensen met een beperking en vrijwilligers kunnen gratis deelnemen aan inspirerende workshops om o.a. de eigen kracht te ontdekken.

Zorg jij voor een ander? Zorg ook goed voor jezelf!
Mantelzorgers zijn mensen die langdurig (onbetaald) zorgen voor een chronisch zieke partner, een gehandicapt kind of een hulpbehoevende naaste, vriend of buur. Landelijk combineert 1 op de 5 medewerkers werk en mantelzorg.

Ben jij een mantelzorger of zie jij jezelf binnen afzienbare tijd tot die groep behoren? Dan is deze workshop voor jou bedoeld! We informeren je over de ondersteuningsmogelijkheden op de werkvloer en daarbuiten en wisselen ervaringen en tips met elkaar uit.

Wanneer?

Donderdag 7 februari 2019, 13.30 uur - 16.00 uur 

Locatie

Kantoor Voorall, Van Diemenstraat 196, Den Haag

Doe je mee?

Schrijf je in door een mailtje te sturen naar info@voorall.nl of te bellen naar
070 – 365 52 88. Wees er snel bij, want er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.