Aanmelden Nieuwsbrief

Onderzoek digitale toegankelijkheid (https://zorgbelanggelderland.nl//nieuws-en-agenda/meedoen-in-tijden-van-corona/2019/10/onderzoek-digitale-toegankelijkheid/)

21-10-2019

Onderzoek digitale toegankelijkheid

Naar de websites van provincie Gelderland

De provincie Gelderland doet onderzoek naar de digitale toegankelijkheid van haar websites. Want ze willen dat deze voor iedereen toegankelijk zijn. Hiervoor hebben ze uw hulp nodig. Heeft u een motorische, visuele, of cognitieve beperking? Dan kunt u deelnemen aan het onderzoek. Er zijn al voldoende deelnemers met een auditieve beperking.

Week van 21 oktober 2019
Het onderzoek vindt plaats in de week van 21 oktober 2019 op maandag, woensdag, donderdag of vrijdag van 10.00 uur tot 12.00 uur, met aansluitend een lunch. Locatie is het Huis der Provincie, Markt 11 in Arnhem. We vergoeden uw reiskosten en als dank ontvangt u een VVV-bon van €15.

Aanmelden
Heeft u interesse om mee te werken of kent u iemand die interesse heeft om deel te nemen aan het onderzoek? Geef u op via het aanmeldformulier gebruikersonderzoek of stuur de link door.

Praktische informatie
Tijdens het onderzoek maken we beeld- en geluidsopnames voor het onderzoek. Als u deelneemt aan het onderzoek geeft u ons toestemming om uw gegevens en het beeldmateriaal voor het onderzoek te gebruiken.

Apparatuur en digitale hulpmiddelen
Het heeft onze voorkeur dat u uw eigen digitale hulpmiddelen en laptop meeneemt voor het uitvoeren van het onderzoek. Wanneer het meenemen van een laptop niet mogelijk is, kunt u dit aangeven op het aanmeldformulier. Wij stellen dan een laptop beschikbaar.

Meer informatie
Wilt u meer informatie? Of wilt u overleggen voor ondersteuning bij vervoer? Dan kunt u mailen naar gebruikersonderzoek@gelderland.nl. Heeft u liever telefonisch contact? E-mail ons uw gegevens en we nemen contact met u op.