Aanmelden Nieuwsbrief

Popcornactie (https://zorgbelanggelderland.nl//nieuws-en-agenda/meedoen-in-tijden-van-corona/2020/10/popcornactie/)

21-10-2020

Popcornactie

Vertrouwenspersonen Jeugd

Popcornactie van vertrouwenspersonen Jeugd

92098149 1618855638272102 1271576637653123072 O

Hoe houd je als vertrouwenspersoon jeugd contact met jongeren in gezinshuizen en groepen? Daar weten de vertrouwenspersonen van Zorgbelang Inclusief wel raad mee! Zij maakten pakketjes voor al hun 299 gezinshuizen en groepen; met een zakje popcorn, een begeleidende brief en een poster van de vertrouwenspersoon. Vier postzakken vol!                                                                                             
“Erg leuke actie” reageert een gezinsouder. “De jongeren grappen erover dat wij als gezinshuisouders hoognodig meer popcorn moeten kopen, omdat het in de brief staat die jullie meestuurden. Dit zorgt weer voor een nieuw gesprek, dus erg leuk, we gaan het binnenkort opeten, bedankt.”                            

Greetje van Baardwijk, vertrouwenspersoon bij Zorgbelang Inclusief vertelt: “we beeldbellen nu veel met ‘onze’ jongeren, maar we hopen ze natuurlijk weer snel te mogen bezoeken. De popcornactie was even een hart onder de riem, om de jongeren te laten weten dat we er juist nu ook voor hen zijn.”