Aanmelden Nieuwsbrief

Onderzoek dienstverlening UWV (https://zorgbelanggelderland.nl//nieuws-en-agenda/overig-nieuws/2019/10/onderzoek-dienstverlening-uwv/)

01-10-2019

Onderzoek dienstverlening UWV

Groepsgesprek Verwey-Jonker

Heeft u een WGA-uitkering (gehad) en wilt u meedenken over onderzoek naar de dienstverlening door het UWV?

Het Verwey-Jonker Instituut doet onderzoek naar de dienstverlening door het UWV. Onderdeel hiervan is een enquête onder een grote groep mensen met een WGA-uitkering. We willen dat  deze enquête goed aansluit bij de mensen die hem gaan invullen. Daarom houden we een groepsgesprek waarin we u vragen mee te denken over de inhoud en de toegankelijkheid van deze enquête.

Door deel te nemen draagt u bij aan de kwaliteit van het onderzoek naar de dienstverlening van het UWV voor mensen met een WGA-uitkering. Naast reiskostenvergoeding krijgt u als bedankje een VVV-bon van 20 euro.

Data
Het groepsgesprek vindt plaats op een goed te bereiken locatie in Utrecht op dinsdag 1 oktober van 15.00-17.00 of op donderdag 3 oktober van 10.00 tot 12.00.

Interesse?
Heeft u interesse in deelname aan het groepsgesprek? Stuur dan een email naar Leyla Reches van het Verwey-Jonker Instituut: LReches@verwey-jonker.nl. Geef hierbij ook aan of u op 1 oktober en/of 3 oktober zou kunnen.

Hartelijke groet,
Diane Bulsink, Lineke van Hal en Leyla Reches van het Verwey-Jonker Instituut