Aanmelden Nieuwsbrief

Impact meten bij inwonersinitiatieven (https://zorgbelanggelderland.nl//nieuws-en-agenda/overig-nieuws/2021/07/impact-meten-bij-inwonersinitiatieven/)

01-07-2021

Impact meten bij inwonersinitiatieven

Online bijeenkomst 8 juli 2021

Wat levert jouw inwonersinitiatief nu eigenlijk op? En hoe maak je de impact van je initiatief zichtbaar? Met een impactmeting leer je van wat je doet, kun jezelf vergelijken met andere initiatieven en kun je je verhaal beter vertellen aan gemeente en financiers.
Samen met Wageningen University & Research en Gemeente Arnhem organiseren we hierover een online bijeenkomst op 8 juli 2021 van 15.00 tot 16.30 uur. De bijeenkomst is met name gericht op inwonerinitiatieven in Gelderland. Ook gemeentes zijn welkom. Onder andere het BuurtGroenBedrijf Arnhem komt vertellen over hun ervaringen met impactmeting.

Kom je ook?

Deelname is gratis. Meld je hier aan.