Terug naar overzicht
15 februari 2023
14:00
Online

Provinciale Statenleden kiezen

Op 15 maart 2023 kiezen we de leden van Provinciale Staten, onze volksvertegenwoordigers in de provincies. De provincies werken onder andere aan de (toegankelijkheid van de) fysieke leefomgeving, stimuleren werkgelegenheid en bevorderen openbaar vervoer. Wat doen de provincies nog meer en wat betekenen ze voor mensen met een beperking?

Digitaal inloopspreekuur over wat de provincie betekent voor mensen met een beperking
Stel deze en al je andere vragen in een digitaal inloopspreekuur aan Arjan Koerts. Arjan zal vertellen over zijn ervaringen met de provinciale politiek en op je vragen ingaan. Hij is lid van het aanjaagteam van politici met een beperking en was tot voor kort lid van Provinciale Staten van Utrecht. Zelf heeft hij een fysieke beperking. Je hoort ook waarom het belangrijk is dat je je stem uitbrengt tijdens de verkiezingen op 15 maart en wat jij in de provinciale politiek kunt doen.

Inloopspreekuur: in gesprek met politici met een beperking

Deelnemen en aanmelden

👉 Digitaal inloopspreekuur over wat de provincie betekent voor 
     mensen met een beperking
📆 Woensdag 15 februari, 14:00-15:00
📍 Digitaal via Zoom: https://us06web.zoom.us/j/84891763868?pwd=cU4yVm1VMFczQm5wb2xJNjFjaHJzUT09 

Zorgbelang Inclusief ondersteunt het aanjaagteam van bestuurders met een beperking dat mensen met een beperking (lichamelijk, psychisch of anderszins) stimuleert om mee te doen aan de politiek. Zie https://www.zorgbelanginclusief.nl/projecten/aanjaagteam-politieke-participatie/

Het is fijn als je laat weten als je wilt deelnemen. Dat kan via henkbeltman@participatiepartners.nl.