Aanmelden Nieuwsbrief

Jaarverslag Adviespunt Zorgbelang 2015 (https://zorgbelanggelderland.nl//publicaties/2016/05/jaarverslag-adviespunt-zorgbelang-2015/)

Jaarverslag Adviespunt Zorgbelang 2015

Regio Gelderland/Utrecht 

Om een goed beeld te geven van ons werk, kunt u het jaarverslag Adviespunt Zorgbelang 2015 downloaden. Met dit verslag willen wij u inzage geven in de vragen en klachten die bij Adviespunt Zorgbelang in de regio gelderland/Utrecht binnenkomen. Maar ook krijgt u inzicht in het soort kwesties waar onze cliënten mee te maken krijgen, en hoe zij daarbij ondersteuning krijgen van medewerkers van Adviespunt Zorgbelang. Mocht u vragen hebben of iemand kennen die ondersteuning nodig heeft, neem dan contact met ons op.

  

Auteur Adviespunt Zorgbelang Uitgever Zorgbelang Gelderland/Utrecht Datum 30-05-2016
Download Jaarverslag Adviespunt Zorgbelang 2015 Website