Aanmelden Nieuwsbrief

Verantwoord medicijngebruik. Tips voor u en uw apotheek (https://zorgbelanggelderland.nl//publicaties/2017/03/verantwoord-medicijngebruik-tips-voor-u-en-uw-apotheek/)

Verantwoord medicijngebruik. Tips voor u en uw apotheek

Gebruikt u medicijnen? Dan is het van belang dat u uw medicijnen goed inneemt en weet wat u ervan kunt verwachten. Daarbij kan uw apotheker of apotheekassistente helpen. In deze brochure vindt u informatie die u nodig heeft om te zorgen voor verantwoord medicijngebruik. Ook wordt duidelijk wat u van uw apotheker mag verwachten!

Auteur Zorgbelang Gelderland/Utrecht, Huis voor de Zorg, Zorgbelang Zuid-Holland Uitgever Zorgbelang Gelderland/Utrecht, Huis voor de Zorg, Zorgbelang Zuid-Holland, in samenwerking met CZ Datum 02-03-2017
Download Brochure Een Goed Medicijngebruik