Aanmelden Nieuwsbrief

Zorgbelang Inclusief: Leefbaarheid, inclusiviteit en participatie (https://zorgbelanggelderland.nl//publicaties/2019/09/zorgbelang-inclusief-leefbaarheid,-inclusiviteit-en-participatie/)

Zorgbelang Inclusief: Leefbaarheid, inclusiviteit en participatie

Wat wij doen!

Wij werken vóór en mét bewoners. We zetten het perspectief en de ervaringen van de mensen om wie het gaat altijd voorop. Dit passen we toe in innovatieve en werkzame oplossingen. We werken met een bevlogen team dagelijks aan een leefbare, zorgzame samenlveing waar iedereen een volwaardige positie inneemt en met elkaar hier vorm aan geeft. We benaderen issues het liefst integraal en gebiedsgericht. We zoeken én vinden verbindingen tussen beleidsterreinen. 

Auteur Ellen Oomen en Antoinette Meys, projectleiders Zorgbelang Inclusief Uitgever Zorgbelang Inclusief Datum 16-09-2019
Download Zorgbelang Flyer Wat Wij Doen A4